Zwangerschapsmassage

Het is zo bijzonder dat je zwanger bent en dan is jezelf en je kindje extra rust geven heel belangrijk. In deze zwangerschapsmassage kom je volledig tot ontspanning. Wanneer je vaker komt, leer je ook contact te maken en te spelen met je kindje in je buik (op haptonomische basis). Ook kan ik je leren hoe om te gaan met angsten en pijnen.

Je kan natuurlijk een keer komen als cadeautje voor jezelf. Daarnaast bied ik ook strippenkaarten aan.  Wanneer je deze aanschaft, krijg je korting op de massages. Er zijn al strippenkaarten van 3 keer. Je kunt tot de laatste dag voor je bevalling gemasseerd worden. Over het algemeen komen zwangeren om de 4-5 weken.

Ik maak gebruik van een speciale zwangerschapsmassage tafel die ontworpen is door therapeuten en specialisten waarop je nog heerlijk op je buik kunt liggen. Je buik wordt ondersteund door een stevige band in de uitsparing van de tafel.

Praktische zaken

Bij Simone word je echt gezien, drink je eerst een kopje thee en wordt er uitgebreid de tijd genomen om je te masseren. Je bent zeker 1,5 uur in de praktijk.

Je kan je massage boeken via onze webwinkel.
Meer info over kosten en data vind je hier.

massage
zwangerschapsyoga
Ontspannen Zwangerschapscursus
Partner Workshop
Zwangerschapsmassage bij hand en hart
Babymassage bij hand en hart
Online zwangerschapscursus Simone Kamping
locaties hand en hart
kosten hand en hart
Proefles hand en hart
Aanmelden hand en hart

Mooie mensen, mooie woorden

Zwangerschapsyoga bij Simone. Elke vrouw snapt genoeg als ik zeg dat met haar oefeningen elke bevalling een feestje kan zijn! Met positiviteit en oefeningen ging ik het met vertrouwen tegemoet en het ging super!
Nelleke
Bij Simone heb ik zwangerschapsyoga gevolgd. Zij straalt zoveel warmte uit, luistert en sluit aan bij wat er speelt in een groep. Hierdoor weet zij een heel prettige sfeer te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn.
Kim
Heb zwangerschapsyoga gevolgd en dat waren hele fijne persoonlijke nuttige en gezellige lessen. In praktijk gebracht bij een pittige bevalling die dankzij de geleerde oefeningen toch te doen was. Mindful bevallen kan ik iedereen aanraden!
Melissa
Dankzij haar fijne lessen is mijn tweede bevalling heel prettig gegaan. Ik kon dankzij haar oefeningen goed naar de bevalling toe ademen en voelde mij rustig, wat heel prettig was zowel voor mij als de baby.
Vanessa
Zij neemt je bijna letterlijk mee naar een andere planeet! En dat vond ik zeer aangenaam aan haar lessen. Super fijne momenten gehad tijdens mijn zwangerschapsyogalessen!
Sannaz Ra
Haar zwangerschapsyoga lessen zijn super fijn. Heb echt heel veel gehad aan haar lessen.En het is een mooi mens met de hart op de goede plek!
Harma
Ze geeft zwangerschapsyoga echt met passie. Niet zweverig maar gewoon met beide benen op de grond. De oefeningen zijn duidelijk en fijn om te doen. Ze zorgt voor een hele fijne sfeer in de les. Een echte top docent!
Fraukje
Ik heb zwangerschapsyoga bij haar gevolgd en wil dat zeker aanraden aan anderen. Veel en duidelijke uitleg en erg prettige oefeningen. Ze staat graag voor je klaar en je mag haar altijd raadplegen. Een geweldig mens.
Veronica
Na een vlotte, ontspannen bevalling van mijn zoon heb ik babymassage gevolgd. Je leert massage technieken en yoga oefeningen. Je kleintje leert ontspannen, wordt rustig en krijgt minder last van krampjes. Zo’n aanrader!
Janneke
Samen partner workshop gevolgd. De tips van Simone heeft hij goed onthouden en mij zeker geholpen. Mijn wens voor de bevalling kwam uit, onze zoon is in bad geboren en zonder medicatie! Een fijne, snelle en rustige bevalling.
Cynthia