Zwangerschapsmassage

Het is zo bijzonder dat je zwanger bent en dan is jezelf en je kindje extra rust geven heel belangrijk. In deze zwangerschapsmassage kom je volledig tot ontspanning.

Ik maak gebruik van een speciale zwangerschapsmassage tafel die ontworpen is door therapeuten en specialisten waarop je nog heerlijk op je buik kunt liggen. Je buik wordt ondersteund door een stevige band in de uitsparing van de tafel. Ik masseer uitsluitend met biologische olieën. Je hoeft verder niets mee te nemen aan handdoeken.

Kraammassage/ Mama massage

Deze massage onderga je in de eerste 3 maanden na je bevalling. De massage is speciaal gericht op rust en ontspanning voor de net bevallen vrouw. Met warme olie en met zachte lange bewegingen kom je diep in je lichaam tot rust. De olie die gebruikt wordt geeft een naar binnen kerend en omhullend effect. Het bevorderd je herstel ook na je keizersnede. Deze massage beschermd je tegen stress en disbalans. Ik masseer uitsluitend met biologische olieën. Je hoeft verder niets mee te nemen aan handdoeken.

Baby massage cursus

Om de ongeveer 6 weken start een nieuwe cursus baby massage. De volgende cursus wordt weer gegeven in september, er zijn maar 4 plekjes vrij. De massage wordt in een groep een mijn praktijk gegeven. Ik geef ook privé baby massage cursussen in mijn praktijk. De massage is voor babytje heel rustgevend. Zie de baby massage pagina.

Praktische zaken

Bij Simone word je echt gezien, drink je eerst een kopje thee en wordt er uitgebreid de tijd genomen om je te masseren. Je bent zeker 1 uur en 20 minuten in de praktijk.

Je kan je massage boeken door een mail te sturen info@simonekamping.nl om een afspraak te maken daarna betaal je de massage in de  webwinkel. Klik hier voor meer info over kosten en data.

massage tafel simone kamping
baby massage cursus
baby massage