dr hauschka badkamer

Ontdek het unieke ritme van een Dr. Hauschka behandeling

Een samenspel van vasthouden en loslaten. Rust en beweging. Warmte en verkoeling. Speciaal opgeleide Dr. Hauschka Therapeuten behandelen je gezicht en lichaam met zorgzame handen, zachte penselen, geurige kompressen en weldadige, 100% natuurlijke cosmetica.

Je huid en jij

Heb je in de zomer een andere gezichtsverzorging nodig dan in de winter? Heb je soms een drogere huid dan normaal? Heb je behoefte aan gezichtsverzorging die aansluit bij elke fase van je leven? Om je hierin te kunnen voorzien, ontwikkelen we effectieve samenstellingen die de kracht van je eigen huid ondersteunen. Kenmerkend voor Dr. Hauschka is een Gezichtsbehandeling waarbij we niet kijken naar het geslacht, maar naar het huidbeeld.

logo
gezicht

Gezichtsverzorging volgens het Dr. Hauschka concept

Onze huid verzorgt en vernieuwt zichzelf op eigen kracht – cosmetica kan en mag deze taak niet overnemen. Het concept van Dr. Hauschka wil reinigen, versterken en verzorgen, rekening houdend met het natuurlijke dag- en nachtritme van de huid.

De vetvrije nachtverzorging is hierbij van bijzonder belang voor ons. Terwijl de mens tot rust komt, begint een periode van herstel. De huid moet vrij kunnen ademen, wat onder een vetlaag niet mogelijk is. Met onze aanbeveling zijn wij een uitzondering.

Ademende handen

Net als de ademhaling hebben aanrakingen een ritme. We raken de mens niet manipulatief aan, maar brengen hem weer op gang met behulp van ademende, steeds weer loslatende bewegingen. We gebruiken hiervoor zeer geavanceerde grepen zoals bijvoorbeeld de faseverschoven cirkels, zoals wij deze noemen. Beide handen voeren tegelijkertijd cirkelvormige bewegingen uit, die faseverschoven naar elkaar toe bewegen. De ronddraaiende handen geven je huid via deze beweging steeds opnieuw een impuls, die tot in het weefsel natrilt. Ze gaan in je huid, verdichten, laten weer los en zorgen ervoor dat je je lichter gaat voelen. Het is net als ademhalen, een komen en gaan. Deze nadeinende aanraking maakt onze Dr Hauschka Behandelingen uniek. Niet de wil van de schoonheidsspecialist staat centraal, maar de mens met zijn behoeften, die wordt behandeld.

Tijdelijk heb ik een klanten stop. Vanaf 1 juni kan er weer geboekt worden.
Welke behandeling zou je willen?
Een massage of gezichtsbehandeling of beiden?

Kom tot rust, de kunst van de aanraking

Tijdens een behandeling raken we je niet alleen met zachte handen aan, maar ook met fijne penselen. Een Dr. Hauschka Therapeut laat je kennismaken met de waarde van Diepe Ontspanning en werkzame impulsen, afgestemd op jouw huidbeeld en onze verzorgende producten.

Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen

Wat een rust. Even totaal in het middelpunt staan. Ongedeelde aandacht krijgen. Handen voelen die je grenzen respecteren en je toch diep van binnen raken. Een droom? Nee. Een gezichtsbehandeling bij een Dr. Hauschka Therapeut.

Haar handen, twee penselen en de Dr. Hauschka producten. Meer heeft je Dr. Hauschka Therapeut niet nodig. Oké, daar komen nog water, kompressen en handdoeken bij.

Ook het belangrijkste onderdeel van iedere Dr. Hauschka behandeling wordt gedragen door het ritme van de beweging: de lymfestimulatie met penselen. De flinterdunne lymfecapillairen zijn belangrijk voor het wegvoeren van stofwisselingsproducten en overtollige weefselvloeistof. De zachte uitstrijkingen en penseelstreken van je Dr. Hauschka Therapeut stimuleren, ontspannen en lossen blokkades op. Het weefsel wordt in staat gesteld om zichzelf te reinigen door afvalstoffen af te voeren. Zuurstof en voedingsstoffen komen zo sneller in de cellen terecht.

logo

Wie is Simone Kamping?

Ik voel veel passie voor het lichaam van de mens, jong/oud, man/vrouw. Dit is weer terug gekomen na een periode van overleving en erg in het hoofd te zijn beland. Op zoek naar meer balans en meer te gaan voelen kwam ik 25 jaar geleden in aanraking met de antroposofie. Daar ging mijn hart weer open, werd ik bewuster van de schoonheid om ons heen. Daarmee ging ik meer leven in het ritme van de natuur, meer op mijn gezondheid letten, in beweging ( yoga) in voeding en producten en kwam ik in aanraking met Dr. Hauschka producten.

Al velen jaren geef ik massages, yogalessen en zwangerschapscursussen en hoe mooi is dat om aan te vullen met mijn passie voor de natuur en de mens op het gebied van schoonheid.

Ik heb de opleiding tot Dr. Hauschka therapeut gevolgd en ben begonnen met behandelingen in mijn praktijk aan huis.

Ik nodig je uit voor een heerlijke massage of gezichtsbehandeling of beide, geheel op natuurlijke basis, met zachte bewegingen om je lichaam geheel tot rust te brengen.

Simone
logo

Behandelingen en prijzen:

 

 • Massage  + hoofdmassage 90 min. € 99,99
 • Massage 1 uur + Dr. Hauschka gezichtsbehandeling 30 min. € 99,99
 • Massage 1 uur + Dr. Hauschka gezichtsbehandeling 1 uur € 134,95
 • Tijd voor jezelf Dr. Hauschka gezichtsbehandeling 1,5 uur € 99,99
 • Klassieke Dr. Hauschka behandeling: lichaam en gezichtsbehandeling, epileren 2 uur € 124,95
 • Wenkbrauwen/ wimpers verven €15,-

 

Omdat ik alle aandacht en energie aan jou wil besteden heb ik maar beperkt plek in mijn praktijk in Schuytgraaf Arnhem.
Nadat wij een afspraak hebben ingepland, stuur ik de routebeschrijving.

Openingstijden zijn:
Maandag 10.30 uur 
Dinsdag 10.30 uur 
Woensdag 10.30 uur 
2 x in de maand op Vrijdag 10.30 uur

gezicht

De klassieke gezichtsbehandeling

Ze is uniek, ontspant, lost blokkades op en geeft oneindig veel rust. Deze methode volgens Elisabeth Sigmund, medeoprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica, respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Geniet van de zachte penseelmassage, verwenmaskers, geurende kompressen en intensieve verzorging. Vertrouw op de kennis van de Dr. Hauschka Therapeut en ervaar het gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

 

 • Voetenbad, onderbenen- en voetenmassage
 • Ontspannen van de hals-en nekspieren, armen en handen
 • Warme en koude kompressen
 • Reiniging, versterking. Gezichtsdampbad en dieptereiniging
 • Penseelmassage
 • Aanbrengen van een speciale huid ampullen
 •  Huidmasker
 • Zachte massage van décolleté
 • Warme nek-en schouderkompressen
 • Complete uitrekking van het lichaam
 • Dagverzorging
 • Huidverzorgingsadvies
 • Drankje ter afsluiting