Simone

Wie is Simone Kamping?

Als je een les bij mij gevolgd hebt, zul je geraakt worden door mijn passie over het lichaam (in het bijzonder de zwangerschap en bevalling). Ik neem je op een warme, enthousiaste en liefdevolle manier mee op weg naar jouw voelen in je lichaam. En in mijn lessen zul je merken dat er een positieve energie aanwezig is die ervoor zorgt dat jij je op je gemak zal voelen.

Ik ben moeder van een volwassen zoon. Ik geef inmiddels 12 jaar yoga in Arnhem en 10 jaar de zwangerschapscursussen. Zelf heb ik velen opleidingen gevolgd en heb daarin veel geleerd maar geloof vooral in DOEN en BEWUSTWORDING.

Ook op mijn levenspad heb ik diverse moeilijke periodes gehad. En door deze te herkennen en aanvaarden kon ik deze ervaren als belangrijke leermomenten in mijn leven en voel dat ik daardoor gegroeid ben als mens!
Daardoor weet ik dat het niet zozeer de eindbestemming maar de route is die het leven zo interessant maakt. Ik blijf mezelf uitdagen om iedere dag de beste versie van mezelf te zijn.

Ik ben opgeleid als zwangerschapsyoga en DRU yoga docent, hypnobirthing coach, mindfulness trainer, heb veel ervaring in bekken- en ademtherapie. Ik geef al meer dan 12 jaar Ayurvedische- en zwangerschap- en ontspanningsmassages.

In 2023 heb ik mijn praktijk uitgebreid met Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen met de 100% natuurlijke producten. En ben gecertificeerd Dr. Hauschka therapeut. 

Al meer dan 112 dames hebben bij mij de zwangerschapscoachopleiding gevolgd om mijn lessen in hun woonomgeving te geven. Zij verspreiden mijn visie op bevallen en het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen op een natuurlijke en vanuit eigen regie hun bevalling te laten ervaren.

handtekening Simone Goud