Babymassage

De cursus wordt alleen gegeven op aanvraag aan groepjes van 3-4 mama’s met baby’s.

Babymassage is een cadeau voor mama en baby!
Het geeft extra binding en de stroom van liefde is door het oogcontact en aanraking optimaal.
Je kindje leert zo de grenzen van haar/zijn lijfje en jou kennen.
Dat geeft veiligheid, rust en geborgenheid.

Babymassage heeft veel voordelen:
Drukke kindjes worden rustiger. Beweeglijke kindjes die door het zwaaien met hun armpjes wakker blijven, vallen makkelijker in slaap. Ze kunnen zich makkelijker overgeven aan rust. Het slapen gaat makkelijker. Darmkrampjes worden minder of verdwijnen zelfs!

In de lessen volgen we het ritme van het kindje. Huilt een kindje? Dan mag dat gewoon en wordt er getroost. Heeft een kindje honger? Dan wordt het gewoon gevoed. En valt je baby in slaap? Lekker slapen. Je kijkt dan mee met de anderen hoe de massage verloopt. Als je kleintje rustig blijft slapen, kan je misschien toch de armpjes of beentjes mee masseren.

Voor mama is het een heerlijk moment alleen met je kindje. In rust, weer opladen, goed ademen en je kindje zachtheid en liefde geven.

Praktisch

De cursus babymassage duurt 2,5 uur en is inclusief alle olie, thee, iets lekkers, cursusmapje en flesje olie voor thuis.

Meer info over locaties, kosten en tijden vind je hier.
Aanmelden voor de cursus babymassage? Dit kan via onze webwinkel.

zwangerschapsyoga
Ontspannen Zwangerschapscursus
Partner Workshop
Zwangerschapsmassage bij hand en hart
Babymassage bij hand en hart
Online zwangerschapscursus Simone Kamping
locaties hand en hart
kosten hand en hart
Proefles hand en hart
Aanmelden hand en hart

Mooie mensen, mooie woorden

Zwangerschapsyoga bij Simone. Elke vrouw snapt genoeg als ik zeg dat met haar oefeningen elke bevalling een feestje kan zijn! Met positiviteit en oefeningen ging ik het met vertrouwen tegemoet en het ging super!
Nelleke
Bij Simone heb ik zwangerschapsyoga gevolgd. Zij straalt zoveel warmte uit, luistert en sluit aan bij wat er speelt in een groep. Hierdoor weet zij een heel prettige sfeer te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn.
Kim
Heb zwangerschapsyoga gevolgd en dat waren hele fijne persoonlijke nuttige en gezellige lessen. In praktijk gebracht bij een pittige bevalling die dankzij de geleerde oefeningen toch te doen was. Mindful bevallen kan ik iedereen aanraden!
Melissa
Dankzij haar fijne lessen is mijn tweede bevalling heel prettig gegaan. Ik kon dankzij haar oefeningen goed naar de bevalling toe ademen en voelde mij rustig, wat heel prettig was zowel voor mij als de baby.
Vanessa
Zij neemt je bijna letterlijk mee naar een andere planeet! En dat vond ik zeer aangenaam aan haar lessen. Super fijne momenten gehad tijdens mijn zwangerschapsyogalessen!
Sannaz Ra
Haar zwangerschapsyoga lessen zijn super fijn. Heb echt heel veel gehad aan haar lessen.En het is een mooi mens met de hart op de goede plek!
Harma
Ze geeft zwangerschapsyoga echt met passie. Niet zweverig maar gewoon met beide benen op de grond. De oefeningen zijn duidelijk en fijn om te doen. Ze zorgt voor een hele fijne sfeer in de les. Een echte top docent!
Fraukje
Ik heb zwangerschapsyoga bij haar gevolgd en wil dat zeker aanraden aan anderen. Veel en duidelijke uitleg en erg prettige oefeningen. Ze staat graag voor je klaar en je mag haar altijd raadplegen. Een geweldig mens.
Veronica
Na een vlotte, ontspannen bevalling van mijn zoon heb ik babymassage gevolgd. Je leert massage technieken en yoga oefeningen. Je kleintje leert ontspannen, wordt rustig en krijgt minder last van krampjes. Zo’n aanrader!
Janneke
Samen partner workshop gevolgd. De tips van Simone heeft hij goed onthouden en mij zeker geholpen. Mijn wens voor de bevalling kwam uit, onze zoon is in bad geboren en zonder medicatie! Een fijne, snelle en rustige bevalling.
Cynthia