zwangerschapscursus online Simone Kamping

 

Bevallen op een zachte manier

Ik geloof dat jouw bevalling de mooiste ervaring van je leven mag worden. Jij mag zacht en ontspannen bevallen.

Misschien hoor je veel andere verhalen. In de media en van vriendinnen dat bevallen erg veel pijn kan doen.

Ik ga je leren dat vanuit vertrouwen jouw bevalling de mooiste ervaring in je leven zal worden.

Zelfs een zachte en prachtige ervaring.

Ook jij kunt een ontspannen zwangerschap hebben

Leer vanuit vertrouwen bevallen

Ik leer vrouwen te kiezen voor een bevalling die volkomen in rust is.
Waardoor jij in contact met je lichaam bent.
En ontspannen blijft zodat je kindje zacht op de wereld komt.

Zou jij dit willen leren?

Ontspannen tijdens een ongemakkelijke situatie. Want ik realiseer me heel goed dat dat het is.

Je denkt misschien dat:
Bevallen veel pijn doet…
Dat het na je zwangerschap iets is wat nog moet…
Dat het afzien wordt…
Dat je er maar doorheen moet bijten…

Je hebt misschien wel veel negatieve gedachten.
Of angsten rondom het bevallen. Dat begrijp ik.

Met mijn programma leer jij stap voor stap om met deze lastige, pijnlijke en misschien voor jouw angstige situatie om te gaan.

Zodat ook jij net als vele anderen een fantastische mooie zachte bevalling krijgt. Dat gun ik jou.

Ik leer jou door middel van prachtige lessen en makkelijke oefeningen meer inzicht te krijgen.
Je leert mijn zelf ontwikkelde ademhalingstechniek die al meer dan 860 vrouwen hebben geholpen om een snelle ontsluiting te krijgen.
Je leert hoe je lichaam werkt, wat je kan doen en hoe je om kunt gaan met deze lastige situatie.

Iedere dag / week leer jij hoe je steeds meer bij jezelf kan blijven, positieve gedachten kan krijgen d.m.v. oefeningen.
Die jou ook weer verder helpen in het proces van zacht blijven en ontspannen tijdens de bevalling.

Dit leer je niet in een dag, dit is een proces die je gaandeweg in je zwangerschap oefent en die jou steeds dichterbij je kindje brengt zodat jij ontspannen en zonder verkramping kunt bevallen.

Waarom heb ik deze cursus voor jou gemaakt?

 

Mijn naam is Simone Kamping en ik ben bevallingsexpert.

Ik startte eerst met het geven van zachte yoga lessen en ontspannende massages. Sinds een aantal jaren mag ik vrouwen leren wat ik geleerd heb. Je lichaam voelen, leren kennen en erop vertrouwen. Daardoor was mijn eigen bevalling geen opgave maar een prachtig proces van loslaten. Dat gun ik jou ook.

Ik ben inmiddels geschoold in Dru-yoga en zwangerschapsyoga, Qigong, hypnobirthing, ben masseuse en mindfulness trainer.

Mijn zwangerschapscursus is 6 jaar geleden ontstaan. Want in de loop van de jaren heb ik me steeds meer en meer ontwikkeld en gespecialiseerd. Ik heb voor jou een unieke methode ontwikkeld waarmee ik al meer dan 860 vrouwen enorm heb geholpen. Om echt zacht en ontspannen te bevallen. En dat wil ik jou ook graag leren.

Online zwangerschapscursus versneld (5 weken) of in 10 weken

jij verdient ontspannen zwangerschap

 

Online ontspannen zwangerschapscursus:
 8 weken + 2 bonus weken

ontspannen zwangerschap voor een pijnloze bevalling
ontspannen zwangerschap voor een pijnloze bevalling
ontspannen zwangerschap voor een pijnloze bevalling
ontspannen zwangerschap voor een pijnloze bevalling
ontspannen zwangerschap voor een pijnloze bevalling
ontspannen zwangerschap voor een pijnloze bevalling
ontspannen zwangerschap voor een pijnloze bevalling
ontspannen zwangerschap voor een pijnloze bevalling

 

De volgende thema’s komen in de lessen aan bod:

 

Onthaasten

Baarmoeder en soorten weeën

Je lichaam leren kennen

Verbinden met je kindje

Ontspannen

Loslaten van angst en pijn

Ontsluiting tijdens de bevalling

Laatste fase van de bevalling, persen en geboorte

Wanneer jij het online programma hebt gevolgd kun jij:

tekentje goud klein  beter voor jezelf zorgen en genieten van je zwangerschap

tekentje klein paars     goed ademen in lastige, pijnlijke situaties met een speciale techniek door Simone ontwikkeld

tekentje klein roze     een goede houding aannemen waarmee jij je rug en bekken spaart

 oud roze    goed ontspannen

licht blauw     liefdevol contact maken met je kindje

blauw     positief naar je bevallen toeleven

lila     ben je helemaal voorbereid op een zachte, ontspannen bevalling

mint     weet jij alles over soorten weeën en bevallen

 

Waarom je deze online cursus wil volgen?

Deze cursus is voor iedereen geschikt die wil leren hoe zacht te bevallen. Ook als je complicaties hebt of zelfs een keizersnede zal krijgen, is deze cursus zeer geschikt. Simone heeft veel kennis en als je nog andere vragen hebt mag je haar mailen. Met deze cursus leer jij jouw regie over je lichaam te houden, ga jij zelfvertrouwen krijgen zodat jij rustig kunt bevallen zonder drukte erom heen. Leer jij hoe te ademen in lastige situaties, om te gaan met mogelijke pijn en bij je herstel.

neem de regie over jouw bevalling in jouw handen

Online zwangerschapscursus versneld (5 weken) of 10 weken

 

testimonials

Tijdens mijn eigen zwangerschap werd ik gebeld om te komen als kraamverzorgster bij de bevalling van een cursist van Simone.  De bevalling verliep zo mooi, rustig en vlot. Ze deed zo mooi de ademhalingstechniek die ik ook aan het leren was bij Simone. De barende vrouw was zo rustig dat je niet eens kon zien dat ze volop aan het persen was. Na een paar ademhalingen en zacht persen was de baby er. Ik wist gelijk: dit wil ik ook, had dit nog niet eerder mee gemaakt dus ben goed gaan oefenen. Een paar maanden daarna ben ik ook zo zacht en snel bevallen van een prachtige zoon. Die technieken van Simone zijn echt bijzonder.

Brenda, mama en kraamverzorgster

Toen ik zwanger was van mijn derde merkte ik dat ik weinig ruimte en tijd vrij maakte om te genieten van mijn zwangerschap. De reden om toch nog een keer zwangerschaps yoga te doen. Via een vriendin kwam ik bij Simone. Een nuchtere, lieve en directe vrouw die je in een aantal lessen (elke keer een ander thema) leert ontspannen tijdens de zwangerschap maar zeker ook tijdens de bevalling. Haar positieve benadering is een mengeling van yoga en mindfulness. Voordeel is dat je de technieken ook later kan toepassen, tijdens stressvolle situaties. Echt een aanrader!

Janneke

Online Ontspannen Zwangerschapscursus versneld (5 weken) of in 10 weken

Wanneer doe je deze cursus niet?

Deze cursus is niet geschikt wanneer je niet gelooft in de werking van de natuur en dat een vrouwenlichaam gemaakt is om te bevallen. Als je denkt dat het een truc is en dat je niet wil geloven dat het echt kan. Als je niet wil oefenen en geen tijd vrij maakt om resultaat te boeken. Als je niet wil werken aan je negatieve gedachten en niet wil groeien in je bewustzijn.

Veel gestelde vragen

Vanaf wanneer kan ik mee doen?

Je kunt mee doen vanaf het moment dat jij je wil gaan verbinden met je kindje zodat jouw zwangerschap al rustig en ontspannen verloopt. En jij je wilt gaan voorbereiden op je bevalling. De meeste vrouwen doen mee vanaf ongeveer 15 weken tot het einde. Je kunt nadat je 32 weken zwanger bent de cursus versneld doen (dan krijg je dezelfde cursus alleen dan in 5 weken toegestuurd). Resultaat bereik je alleen als je geregeld oefent.

Is de cursus zweverig?

In mijn ogen is de cursus niet zweverig. Ik hou zelf van nuchter en duidelijk. We gaan vooral veel oefenen. Leren diep te ademen, een beeld te maken van je kindje, leren diep te ontspannen, leren om positief te gaan denken, leren te voelen in je lichaam zijn. Voor mij geen zweverige praktijken. Graag met beide voeten op de grond en vooral praktisch en dat het werkt. Het heeft wel te maken met bewustwording, voelen en daar naar handelen. Het is absoluut niet alleen een zwangerschapsyoga cursus en al helemaal geen puf cursus. Dat laatste al helemaal niet omdat ik daar niet in geloof. Je leert in mijn cursus echt voor te bereiden op een zachte ontspannen bevalling. Met mijn eigen ontwikkelde ademhalingstechniek waarbij 65% van de dames binnen 5,5 uur bevallen zonder pijn en complicaties.

Bevalt iedereen zonder pijn?

Nee niet iedereen bevalt zonder pijn. Ik kan de pijn niet wegnemen. Ik kan je wel leren zo zacht en ontspannen mogelijk te blijven zodat de baarmoederspierspanning heel goed te doen is maar je moet het toch zelf doen. Ik geloof dat pijn ook een heel groot stuk in onze gedachten / hoofd zitten. Dat als je anders leert denken, dat je dan anders tegen ongemak aan kijkt. Maar bevallen blijft een hele klus. En soms met complicaties. Ik leer jou hoe je het beste in contact met je zelf kunt blijven en dat je bevalling verloopt zoals jij het zou willen. En dat je tevreden bent met elk resultaat. Omdat je positief bent en je zelf als waardig ziet en niet dat je gefaald hebt.

Hoe gaat het na de inschrijving?

Als je de cursus aangeschaft hebt, krijg je diezelfde avond toegang tot de eerste week en lessen (mijn collega stuurt je inlog gegevens). Iedere dag zal je een mailtje krijgen met de oefening of tip. Deze open je in een besloten gedeelte van mijn website met een inlognaam. Daar staan gelijk alle oefeningen van die week. Je kan zelf kiezen wanneer en hoe vaak je een oefening doet. Iedereen kan starten op haar gewenste startdatum. Ook is het mogelijk om in Arnhem een bevallingsworkshop van 1,5 uur of 2,5 uur mee te doen. Dit zijn allemaal extra oefeningen en een rijke aanvulling op de lessen. Zie hiervoor mijn website https://www.simonekamping.nl/bevallingsworkshop.    

Bij aanmelding graag echofoto of zwangerschapsverklaring mailen i.v.m. instellen uitgerekende datum voor de lessen. Alvast dank.

Als ik complicaties heb, kan ik dan ook meedoen?

Ook als je complicaties in je zwangerschap hebt, kun je meedoen. Soms kun je dan niet “natuurlijk” bevallen maar heel vaak toch gewoon wel. Ook met een medische bevalling is het heel fijn om te weten waar jouw mogelijkheden liggen, dat je goed weet wat kan en ook dan is het fijn om bij jezelf te blijven. Ook zal je minder stress hebben en zal je bloed beter door je lichaam naar je kindje stromen als je rustig blijft in de zwangerschap en tijdens de bevalling of keizersnede. Je zal ook makkelijker en sneller herstellen als jij vol vertrouwen je bevalling aangaat.

Wat is de achtergrond van deze cursus?

Simone heeft jarenlange ervaring met het werken met zwangere dames. Ze is geschoold als Dru-yoga docente, heeft een zwangerschapsyoga opleiding gedaan, is hypnobirhting docent, mindfulness trainster en heeft zich uitgebreid verdiept in de Qigong en ademtherapie. Al deze aspecten komen terug in de lessen. Simone heeft haar lessen en technieken al aan meer dan 860 dames doorgegeven. Met hele goede resultaten, de gemiddelde betaaltijd is 5,5 uur. Ze heeft veel contacten met verloskundigen, klinische verloskundig verpleegkundigen en kraamverzorgsters. En is verbonden aan veel contactgroepen en leest altijd over haar vak. Vrouwen uit het vak geven haar terug dat ze zo ontzettend veel kennis heeft. En die kennis wil ze graag doorgeven aan jou.

zacht bevallen

Nog geen 1,5 uur na de 3 cm ontsluiting lag mijn kleine baby al bij me… Geen knip, alleen een klein scheurtje. Het einde van de bevalling was even pittig maar heb deze bevalling als zoooooveeeel beter en mooier en prachtiger ervaren dan de eerste. Met dank aan jou. Positief blijven denken en ook tegenslagen accepteren. Ik ben je echt intens dankbaar.

Sandy

De bevalling ging zeer voorspoedig. Ontsluitingsfase duurde maar 4 uur en ik heb in bad heerlijk kunnen ontspannen. Voor het hoofdje hoefde ik niet eens te persen en voor de schouders maar 1x. Een super bevalling dus! En helemaal vergeleken met mijn eerste bevalling. Daarna bijna geen kraamtranen dus ik heb echt baat gehad bij je cursus. Ik raad het iedereen aan.

Nienke

Ik heb de lessen bij Simone gevolgd en dat is me erg goed bevallen. Ze hebben mij bij mijn bevalling erg goed geholpen. Ik kon daardoor heel goed ontspannen tijdens de bevalling en mijn ademhaling goed onder controle houden. Mijn bevalling duurde mede dankzij deze cursus maar 4 uur. Ik raad het zeker aan als je zwanger bent om de lessen te volgen. Je hebt er echt wat aan.

Veronica

Simone heeft zoveel passie voor haar vak! Ze geeft me echt het vertrouwen dat ik de bevalling goed aan kan. De lessen zijn heel prettig, duidelijke oefeningen en tips en bovenal werkt haar positiviteit aanstekelijk!! Inmiddels een hele snelle en goede bevalling gehad dus een echte aanrader!!

Marjolein