Ontvang 3 gratis minilessen over ontspannen bevallen direct in je mailbox

Hand en hart | ouderschapstraining

Zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassage, mindfulness en ouderschapstraining, in Arnhem en omgeving. Hand en Hart heeft reeds vele zwangeren en ouders begeleidt en ondersteunt. Hand en Hart geeft ouderschapstrainingen voor ouders die soms vast lopen met hun kind of met zichzelf. Met deze training leer je naast ouder ook nog  jezelf te zijn en te genieten  van je leven en het ouderschap.


 

Mindfulness ouderschapstraining

“tijd voor jezelf en je kind”

Een ervaringgerichte ouderschapstraining met mindfulness en andere oefeningen. Hier leer je om naast ouder, partner, vriend(in), werknemer, (schoon)zoon/dochter, broer/zus etc te zijn ook nog tijd te hebben voor jezelf, op adem te komen, je doelen waar te maken, je kindje oprechte aandacht te geven, leren om in lastige situaties consequent te zijn en grenzen aan te leren geven en ( bijvoorbeeld de peuterpubertijd) bij jezelf te blijven, te ontspannen.

Verwachte resultaten: meer ontspanning, gezelligere sfeer, goed kunnen focussen, liefdevolle relatie, rustige communicatie, oprechte aandacht voor je kind, mildheid en rust.

We gaan oefenen in kleine groepjes, alleen of met de hele groep, het gaat vooral om ervaring op doen en niet zo zeer om in verhaal te gaan. Je doet de training echt voor jezelf en er zal bij diverse onderwerpen ervaringen en tips gedeeld gaan worden. De training bevat technieken uit de mindfulness, Qigong, dru-yoga en andere oefeningen.

 

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Zijn wie je bent, vriendelijkheid voor jezelf.
  • Opvoeden in aandacht
  • Stress verminderen
  • Verwondering van het kleine kind, samen spelen
  • Omgaan met boosheid en kalm blijven
  • Hoe maak je tijd voor jezelf met je kindje erbij
  • Ontspannen, innerlijke rust

De training wordt gegeven door Simone Kamping, gecertificeerd dru-yoga, zwangerschaps- en kinder yogadocent. Massage therapeut. Moeder van een zoon van 14 jaar. Mindfulness trainer, HBO Pabo, specialisatie het jonge kind. 17 jaar ervaring met het werken met het jonge kind, in het onderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal. 20 jaar actief op het gebied van zelfontwikkeling en diverse trainingen gevolgd in binnen en buitenland. Eigenarese van SimoneKamping/Hand en Hart.

ouderschapstraining mindfulness

Start van training:
28 januari 8 bijeenkomsten op de donderdag avond van 19.30-22.00 uur

Adres:
De training wordt gegeven in Kindergarden op de Tivolilaan 189 Arnhem. Een prachtig kinderdagverblijf met een rustige sfeer waar we alle ruimte hebben om te trainen.

Investering voor jezelf en je gezin:
De kosten voor de training zijn: €325,- voor de gehele training, incl thee, lekkers, begeleiding en werkmap.

Gratis kennismaken

 

Regelmatig geeft Simone Kamping gratis workshops om zo kennis te maken met de ouderschapstrainingen. Volg ons daarom op Facebook of schrijf je in, zodat je op de hoogte blijft van deze gratis workshops.

ouderschapstraining
hand en hart
cursus zwangerschap yoga en massage bij hand en hart
dru-yoga en massage bij hand en hart
mindfulness bij hand en hart
massage bij hand en hart
ouderschapstraining bij hand en hart
locaties hand en hart
kosten hand en hart
proefles hand en hart

[handsometestimonial id=”363″ template=”1″ bg_color=”#e4d1d4″ ]