Ontvang 3 gratis minilessen over ontspannen bevallen direct in je mailbox

Hand en Hart

Wat vliegt de tijd:

Simone is ongeveer 7 jaar geleden gestart met Hand en Hart. Ze vond het erg leuk om met mooie stofjes meditatie kussentjes en yogatassen te maken. Ze had al een massage opleiding gedaan en was net klaar met de yogaopleiding en gaf in haar woonkamer massages en les aan een paar vriendinnen.

Zo kreeg ze de smaak te pakken, toen ze nu bijna 6 jaar geleden een ruimte ging huren in de Schuytgraaf om les te gaan geven veranderde alles. Er kwam een verlangen en passie los in haar.  Dit kon toen nog vanuit de WAO waar ze na een flinke burn-out en na vele jaren ziekenhuis in en uit met haar zoon in was gekomen.

Om uit de WAO te komen heeft ze hard aan haar zelf gewerkt, velen therapieën gevolgd en haar leven veranderde toen ze contact maakte met mindfulness, dat ze daar later zelf trainster in werd had ze nooit gedacht, maar was wel de omslag in haar leven. Vanuit de onderwijs achtergrond en haar liefde voor kleine kinderen waar ze al 9 jaar vrijwilligerswerk mee deed. Kwam het verlangen om ook met zwangeren te gaan werken, dus stortte ze zich daar helemaal in. Deed allerlei opleidingen en groeide en groeide.

Nu vandaag de dag begeleid Simone 75 zwangeren per week en heeft ze daarnaast nog 45 ander yoga cursisten, geeft ze mindfulness trainingen aan particulieren en bedrijven. Haar bedrijfje is uitgegroeid naar een serieus succesvol bedrijf met naast haar Femke die haar assisteert. En binnenkort komt ook een online cursus speciaal voor zwangeren op de markt.

Nu in september 2016 ook een verandering in zichtbaarheid met een nieuwe website en Hand en Hart zal langzaam verdwijnen en helemaal onder de naam simonekamping.nl verder gaan. Ik zie je graag bij een van de lessen of mijn online programma, je kunt me ook volgen via Facebook daar post ik geregeld leuke dingen.

Lieve groet Simone


 

Bij Hand en Hart kun je terecht voor:

  • dru-yoga
  • power-yoga
  • mindfulness
  • mindfulness voor ouders
  • ayurvedische massage
  • ontspanningsmassage

In de nabije toekomst zal Hand en Hart worden geïntegreerd in “Simone Kamping”.

[richtestimonials id=’4′]
hand en hart
yoga bij hand en hart
massage bij hand en hart
zwangerschapsyoga
Ontspannen Zwangerschapscursus
locaties hand en hart
kosten hand en hart
Proefles hand en hart