Ontspannen Zwangerschap

In de cursus Ontspannen Zwangerschap werk je met rust en ontspanning toe naar een mooie bevalling.


Deze cursus wordt op meerdere plaatsen in Nederland gegeven:

Arnhem, Rotterdam, Apeldoorn Zutphen en Lochem.

Ontspannen zwangerschapscursus

Lijkt het jou ook fijn om net als anderen vrouwen positief en ontspannen te bevallen?

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Dit heeft erg goede resultaten gegeven bij de zwangere dames in mijn cursussen.

Door diverse opleidingen is het me steeds duidelijker geworden wat werkt voor een goede bevalling.
Ik heb het beste uit alle opleidingen gehaald. En goed gekeken en ingevoeld waarbij het beste resultaat te behalen valt. Daarnaast een eigen ademhalingstechniek ontwikkeld waardoor je snel ontsluiting krijgt.

Deze cursus is het hetzelfde als de zwangerschapsyoga cursus die ik in Arnhem geef,  alleen geef ik alleen lang niet meer alleen yoga maar ook mindfulness, hypnobirthing, qigong, ademtechnieken, affirmaties, ontspanningsoefeningen. En dat alles heeft een nieuwe naam gekregen “Ontspannen zwangerschap” en wordt al vanaf oktober 2017 landelijk gegeven in ook andere plaatsen dan alleen Arnhem en zal verder uitbreiden door het gehele land.

Voor wie?

De cursus is zeer toegankelijk en nuchter en voor iedereen goed te volgen. Je hoeft geen ervaring in het een of ander te hebben. Het wel belangrijk dat je open wil staan om je lichaam te leren kennen en positief te willen denken. Bewust te worden van dat je lichaam veranderd en dat je wilt leren dat je veel invloed hebt op je bevalling als je weet hoe. Ook is het fijn als je open staat om oefeningen te doen om contact te maken met je baby.

De resultaten van de vrij eenvoudige, diverse oefeningen zijn echt verbluffend. En wie zijn de beste graadmeters? De dames die al een keer eerder zijn bevallen. Velen daarvan hebben een moeilijke, pijnlijke en lange bevalling gehad. Hier kijken ze niet zo positief op terug of hebben zelfs angst ontwikkeld.
Velen van hen zijn met mijn techniek en positieve benadering heel relaxed hun volgende bevalling in gegaan. Ze konden goed ontspannen, de weeën opvangen en voelden amper of geen pijn. Ze zijn zichzelf niet verloren en hebben de regie over hun bevalling bij zich gehouden. In korte tijd kregen ze 10 cm ontsluiting en bevielen op een ontspannen, zachte en liefdevolle manier.

Dat kan ik je leren, ja leren. Ik kan het helaas niet voor je doen en uit eigen ervaring is het niet alleen snappen maar echt leren toe te passen. En dat moet je je eigen maken.

Het gaat over het ervaren en uitvoeren van de oefeningen vanuit voelen. Ik raad je dan ook aan om zeker in het tweede trimester te starten. Je kan  je zelfvertrouwen laten groeien en steeds meer ontspannen wordt.

Zo kun jij ook vol vertrouwen de bevalling in gaan. Nieuwsgierig? Meld je dan een vrijblijvend aan voor een proefles.
Meer info over kosten en data vind je hier voor Arnhem. Ook op de zwangerschapsyoga pagina staat nog meer info.

Op de Simone Kamping pagina kun je meer lezen over wie ik ben en wat ik gedaan heb om hier te komen.

ontspannen zwangerschap
zwangerschapsyoga
Ontspannen Zwangerschapscursus
Partner Workshop
Zwangerschapsmassage bij hand en hart
Babymassage bij hand en hart
Online zwangerschapscursus Simone Kamping
locaties hand en hart
kosten hand en hart
Proefles hand en hart