Zijn er lessen voor na je zwangerschap in dezelfde sfeer als de lessen in Arnhem of van Ontspannen zwangerschap?

Die vraag kreeg ik vaak. Ik heb gemerkt dat net bevallen mama’s vooral druk zijn met “ overleven”, met voeden, staande weten te houden met deze grote verandering in hun leven, met vaak veel gebroken nachten, soms met onzekerheid over huilen, slapen etc.

Daarom geen live lessen maar lessen voor jou die jij kunt doen op ieder gewenst tijdstip, zo vaak je wil, tijdens het voeden, ‘s nachts in bed een ontspanningsoefening om in slaap te vallen. ‘s Morgens een oefening om je lichaam weer sterker te maken, te voelen, bij jezelf terug te komen. Je kunt zelf kiezen de gehele les te doen of een klein onderdeel per dag.

Nu zijn ze verkrijgbaar! De lessen voor na je zwangerschap. Hoe fijn zo veel herhalen als jij wil in jouw tijd, in je eigen huis. Met video’s, geluidsfragmenten, tips, meditaties en nog veel meer.

Start vandaag nog en klik op deze link.

Recensie van Evelien:
In alle hectiek is het een moment om tot jezelf te komen.  Ook is het prettig voor je lichaam. Je voelt je daarna weer soepeler. De uitleg geeft je ook duidelijkheid over wat goed voor je is en hoe het allemaal werkt.
Je moet even tijd inplannen voor de les maar als je het doet, is het zeker de moeite waard!