In Maart 2023 heb ik mijn certificaat als Dr. Hauschka therapeut behaald. Vroeger op de MBO heb ik de schoonheidsspecialiste opleiding gevolgd. Toen met een stage in een salon gewerkt, maar ik ging leren verder op de HBO PABO. En heb er niets meer mee gedaan. En dat was juist fijn zeiden ze toen ik vorig jaar de opleiding startte, dan hoefde ik ook niet zoveel af te leren. Want de behandelingen met de Dr. Hauschka producten zijn niet te vergelijken met ” normale” gezichtsbehandelingen die elders gegeven worden.

De holistische visie vanuit de antroposofie dat de mens bestaat uit de driegeleding ( centraal zenuwsysteem, ritmisch systeem en stofwisseling-lidenmatensysteem) fascineert met bijzonder. Na de Pabo heb ik op de Vrije school en jaren op de antroposofische peuterspeelzaal gewekt als juffie.

De aanrakingen beginnen dan ook al in de lucht, zijn zacht, rustig, vloeiend en ritmisch. De lymfestimulatie en drainage zijn bijzondere onderdelen met zachte, lichte aanrakingen met handen en penselen. De natuurlijke ingrediƫnten met overheerlijke geuren maken de behandelingen helemaal compleet.

Ik ben dan ook heel trots dat ik deze prachtige behandelingen of eigenlijk “belevenis momenten” mag geven in mijn praktijk