Ongemakken in je zwangerschap.

Ongemakken zoals: misselijkheid, maagzuur, strakke banden, steken in de liezen, kuitkrampen, pijn in de middenrug, nare dromen, vermoeidheid, angsten voor de bevalling, hyper gevoelig zijn, maar ook over verschillende weeën zoals voorweeeën en de pijn die daarbij kan komen etc. In onze zwangerschapslessen leer je over alle veranderingen/ ongemakken in je lichaam, hoe daar mee om te gaan. Hierover krijg je veel tips.

Daarnaast oefenen we vooral veel zoals effectieve ademhalingsoefeningen voor in je bevalling, door lastige situaties heen te ademen en te ontspannen. Bij ons leer je écht wat je kan doen in de bevalling als de weeën beginnen, hoe je kunt omgaan met de veranderingen in soorten weeeën, de wanhoopsfase met de bijbehorende weeën en de persweeën. Je krijgt tips hoe om te gaan met de pijn van weeën en dat oefenen we ook, je leert  over geboortevoorkeuren, geboortewensen, bevalhoudingen.

Ook staan we stil bij de belangrijke rol van hormonen en de rol van de geboortepartner hierin, hij/zij is een soort doula en leert hoe hij/zij jou kan ondersteunen zodat jij je makkelijker de ongemakken in je zwangerschap kan accepteren en je over kan geven aan alles wat er komt.

Onze cursus gaat het niet over weten en controle vanuit het hoofd, maar over voelen en doen, zijn en ervaren, positieve blijven en accepteren. Zodat het een prachtige bevalervaring, geboortereis wordt, hoe lang deze ook duurt, hoe het ook loopt, daar gaat het niet om. Belangrijk is dat jij bij jezelf blijft en weloverwogen keuzes maakt.

Gelukkig zijn er steeds meer coaches door het hele land die onze cursussen / lessen geven. Zodat we kunnen leren en doen waarvoor ons lichaam gemaakt is tijdens de bevalling.

Ben je zwanger volg dan one live of online cursus https://www.simonekamping.nl/zwangerschap
Ben je geïnteresseerd in de zwangerschapscoachopleiding? http://www.zwangerschapscoachopleiding.nl