1000 baby’s zijn geboren vanuit mijn zwangerschapsyoga groepen in Arnhem. Reden voor een groot feest!

Simone Kamping is al 6 jaar een begrip en expert in de wijde omgeving op het gebied van zwangerschapsyoga en begeleiding.

Reden tot een groot feest! Heb jij een zwangerschapsyoga cursus gevolgd bij mij? Dan ben je van harte welkom. Zaterdagmiddag 26 oktober is het 1000ste babyfeest van 14-17 uur bij Droom Landerij De Park.

In 6 jaar tijd hebben we mooie en soms ook verdrietige momenten gedeeld. De 1000ste baby is geboren welke door mijn cursus op de wereld is gekomen. Sinds 2013 geef ik 5 lessen per week aan zwangere vrouwen. In Arnhem Noord en Zuid. Puffen? Nee dat leer ik ze niet. Ik leer ze te vertrouwen op hun lichaam, diep te ademen, te ontspannen. Bovendien sta ik voor echt eerlijke informatie.

Ik probeer het wel eens voor te stellen dat ze allemaal in 1 ruimte liggen. Dan besef ik mij hoeveel het er zijn. 1000 baby’s en dus 1000 moeders die ik mocht helpen met het vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam.

De 1000ste baby wordt met het gezin in het zonnetje gezet. We hebben een kleurwedstrijd met leuke cadeaus. Er is een rad van fortuin waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Ook zijn er activiteiten voor de kinderen. En natuurlijk is er een hapje en drankje. Ook zijn er een paar mooie verkoopkraampjes van collega’s.

Houd mijn Facebook in de gaten voor de laatste informatie: https://www.facebook.com/simone.kamping