buikWil je het liefst een zo snel mogelijke ontsluiting? En dan ook graag een snelle makkelijke bevalling? Dat kan ik je leren!

Ik heb een onderzoekje gedaan. Gekeken naar filmpjes, veel boeken gelezen waarin puffen omschreven staat. Je ademt in door je neus en met korte pfff bewegingen adem je uit.

Waarom heb ik dit onderzoekje gedaan? Ik begeleid ook veel vrouwen die van hun tweede of derde  kindje zwanger zijn. En die niet zo’n fijne ervaringen hebben gehad met de eerste bevalling(en).

Ze hebben mijn cursus gevolgd en er ging een wereld voor ze open. Oh, kan dat ook zo, oh mag dat ook zo en oh dit voelt veel fijner. Dus stelde ik me de vraag hoe kan dat nou? Velen hebben eerder een cursus elders gevolgd. Daar hebben ze geleerd te puffen. Of kregen de opdracht om te puffen. Wat is nou het wezenlijke verschil met mijn eigen ontwikkelde ontsluitingsademhaling?

Wat ik wel weet is dat deze dames na het volgen van mijn cursus een veel snellere en minder pijnlijke ervaring hebben gehad tijdens hun bevalling…..

Dat wil toch iedereen? Makkelijk zacht en ontspannen bevallen….
Wat maakt dat de vrouwen die eerder leerden puffen vaak heel veel pijn hadden? Vaak pijnbestrijding vroegen en geregeld een knip kregen? En dan het kindje soms met de vacuümpomp gehaald moest worden?
Nu leren ze bij mij in de cursus mijn zelf ontwikkelde ontsluitingsademhaling, ontspannen worden, ruimte en zachtheid ervaren en creëren.
En bevallen in een paar uur, zonder pijnbestrijding en zonder scheuren of knip of vacuümpomp.

Wat ik vooral weet is dat het geen truc is. Het is geen knop om van ik snap het en dan doe ik het zo en gebeurt het zo. Nee, als je een zachte ontspannen bevalling wilt hebben dan is het belangrijk dat je oefent, het leert ervaren, dat je je lichaam leert kennen. Dat je niet alleen weet wat je moet doen maar voelt wat je kunt doen. Dit kan niet in een dag of in een les. Het is oefenen in vertrouwen opbouwen. Oefenen in een andere denkwijze krijgen, leren voelen.

De techniek leer je in mijn online cursus of live cursus in Arnhem. Die kan ik je nu hier niet even snel leren. Ik kan je wel mijn manier van lesgeven laten ervaren. In een korte mini cursus geef ik in 3 lessen korte oefeningen en tips. Om al wat te ervaren van mijn werkwijze.
Wil jij ook mijn zachte, ontspannen ontsluitingsademhalingstechniek leren? In november start de 10 weken online cursus. Fijn in jou eigen tijd de lessen via video en geluidsfragmenten volgen, zo vaak je wilt. En 1 x per week in een besloten Facebook groep je vragen stellen en gezamenlijk oefeningen doen.

Aanmelden voor de gratis mini cursus? Klik hier! Tag je vriendinnen in het Facebook bericht zodat ook zij mee kunnen oefenen.