simone-yogaEn dan krijg je ineens een berichtje waarin je getagt bent op Facebook van een van je oud-cursisten. Zo komt dat op je tijdlijn te staan en de een na de andere aardige aanbeveling volgt…..joh wat een lieve reacties allemaal en zo veel….ik moest er van blozen…

Dus iemand heeft mij opgegeven en doordat ik zoveel reacties bij de eerste ronde kreeg ben ik genomineerd om mee te doen met 5 anderen tot docent van het jaar. Wat een eer.

Ook gelijk wat kan ik winnen dan??? Oooh een interview in het yoga magazine en een filmpje op de yoga tv-site. Dat zou een gave promotie zijn van mijn nieuwe website en nieuwe online zwangerschap programma!!!

Dus huppekee stemmen verzamelen… en je mag meer dan 1 keer stemmen want je hoeft je verder niet te registreren dus op de IPad, telefoon, computer of je werk…

Want als je op de link klikt zie je ook dat ik er nog heel wat nodig heb… help je mij mee om eerste te worden?

Op je mobiel moet je naar beneden scrollen om op mijn naam te klikken en op de computer aan de rechterkant*.

*Deze actie is afgelopen.